Dilet | Βιολέτα ΧρόνηDilet | Βιολέτα Χρόνη

info@dilet.gr

 Καλέστε με: (+30) 6947231783
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
    • ΑΛΜΥΡΕΣ
    • ΓΛΥΚΕΣ
  • BLOG
  • SHOP
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
  • ΚΑΛΑΘΙ
Back
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
    • ΑΛΜΥΡΕΣ
    • ΓΛΥΚΕΣ
  • BLOG
  • SHOP
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
  • ΚΑΛΑΘΙ
  • Home
  • Blog
  • Dilet
  • Overnight oats με γεύση cheesecake!

Dilet

29 Ιούν

Overnight oats με γεύση cheesecake!

  • By dilet
  • In Dilet, Γλυκές, Διατροφη, Συνταγες
  • 0 comment

Θέλεις ένα γλυκό πρωινό με γεύση από το αγαπημένο σου γλυκό cheesecake?

Θέλεις ένα πρωτεινικό πρωινό που να ξεφεύγει από τα κλασικά; 

 

Σου έχω το απόλυτο πρωτεινικό Ovenight oats με γεύση cheesecake που θα σε ενθουσιάσει!

 

Υλικά για 2 μερίδες

Για την βάση

  • 6 κ.σ. βρόμη 
  • 2 κ.σ. λιναρόσπορος ή σπόρους chia 
  • 100 γρ γιαούρτι 2% 
  • 150 mL κεφίρ με γεύση φράουλα ή φρούτα του δάσους (high protein ή κανονικό)

Για την κρέμα 

  • Εκδοχή 1: 100 γρ γιαούρτι + 1 κ.γ. σκόνη πρωτεΐνης βανίλια και λίγες σταγόνες κεφίρ 
  • Εκδοχή 2: 100 γρ γιαούρτι + 50 γρ πουτίγκα με γεύση βανίλια 
  • Εκδοχή 3: 150 γρ γιαούρτι + εκχύλισμα βανίλιας 

Επιλέξτε την εκδοχή που σας αρέσει για κάθε μπολάκι!

Για την επικάλυψη

  • 100 γρ φρούτα του δάσους ή φράουλες 
  • 2 κ.γ. μέλι 
  • Εναλλακτικά: 2 κ.σ. μαρμελάδα φράουλα χωρίς ζάχαρη 

 

Εκτέλεση 

  1. Σε 2 μπολάκια διαμοιράζουμε τα υλικά της βάσης και ανακατεύουμε καλά. 
  2. Παγώνουμε για 2-3 ώρες ή όλο το βράδυ.
  3. Για την κρέμα, επιλέγουμε την εκδοχή που θέλουμε και ανακατεύουμε τα υλικά σε ένα μπολάκι. Απλώνουμε το μείγμα πάνω από τη βάση που έχουμε δημιουργήσει. 
  4. Για την επικάλυψη, μπλεντάρουμε πατάμε τις φράουλες με ένα πιρούνι και προσθέτουμε με το μέλι να δημιουργήσουμε μία εύκολη κρύα μαρμελάδα ή εναλλακτικά τις βράζουμε για λίγο σε ένα κατσαρολάκι όπως κανονικά με τις μαρμελάδες. Αν επιλέξετε φρούτα του δάσους, ξεπαγώστε τα για λίγες ώρες ή όλο το βράδυ και ύστερα ανακατέψετε τα με το μέλι. Αν θέλετε και πάλι μπορείτε να τα βράσετε σαν μαρμελάδα. Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και έτοιμη κανονική μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη. 
  5. Στρώνουμε τη μαρμελάδα που επιλέξαμε πάνω από τη κρέμα και το βαζάκι μας είναι πανέτοιμο!

 

DILET 

  • Κάθε μπολάκι αποδίδει περίπου 350 θερμίδες και περίπου 25 γραμμάρια πρωτεΐνης!
  • Ιδανικό για πρωινό ή ακόμη και ως πιο χορταστικό σνακ!
  • Μπορείτε να μεταβάλετε τις ποσότητες ανάλογα με τις ανάγκες σας!
  • Vegetarian, gluten free, high protein!

Καλή απόλαυση!

 

 

  • Share:
Avatar photo
dilet

You may also like

Poke bowl με γαρίδες και κινόα!

  • 27 Ιουνίου, 2025
  • by dilet
  • in Dilet
Θέλεις ένα γρήγορο πανεύκολο γεύμα έτοιμο σε μισή ώρα, γεμάτο θρεπτικά συστατικά και πρωτεΐνη;    Σου έχω το απόλυτο...
Παγωτό φιστίκι!
25 Ιουνίου, 2025
Banoffee σε ποτήρι!
22 Ιουνίου, 2025
Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο!
19 Ιουνίου, 2025

Leave A Reply Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Dilet
  • Αλμυρές
  • Ασκηση
  • Γλυκές
  • Διατροφη
  • Συνταγες
  • Συνταγες

Recent Posts

Overnight oats με γεύση cheesecake!
29Ιούν,2025
Poke bowl με γαρίδες και κινόα!
27Ιούν,2025
Παγωτό φιστίκι!
25Ιούν,2025

Ετικέτες

animal protein bars beach bread breakfast brunch cake cheese chicken chocolate cooking cottage cottage cheese dairy products diet dilet eggs exercise food fruits health healthy healthy food healthy ice cream ice cream light meals no sugar nosugar nutrition oats pancakes pizza protein recipes salad salads snacks soya sports summer sweet sweets vacation yoghurt

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

(+30) 6947231783

info@dilet.gr

ΑΘΗΝΑ: Γρηγορίου Λαμπράκη 15, Γλυφάδα

ΕΛΕΥΣΙΝΑ

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS

  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • BLOG
  • Συνταγες

Social Links

  • Facebook
  • Linkedin
  • Instagram

Newsletters

Εγγραφείτε στο Newsletter για φρέσκες ενημερώσεις, προσφορές και δώρα.

© Copyright 2022 Dilet All Right Reserved. Designed by webheaven.gr.

  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ