Πρωτεϊνική μανιταρόπιτα χωρίς φύλλο!

Θέλεις το πιο εύκολο ελαφρύ και υγιεινό και αλμυρό σνακ;
Θέλεις μία πανεύκολη πίτα χωρίς φύλλο;
Σου έχω την πιο εύκολη πρωτεϊνική μανιταρόπιτα χωρίς φύλλο, έτοιμη σε ελάχιστο χρόνο που θα λατρέψεις!
Υλικά
- 1 αυγό + 1 επιπλέον ασπράδι
- 300 γρ cottage
- 200-300 γρ μανιτάρια
- 100 γρ κασέρι/reggato
- 110 γρ αλεύρι
- αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αυγά και το cottage και χτυπάμε καλά με ένα σύρμα.
- Σοτάρουμε τα μανιτάρια μας να φύγουν τα υγρά.
- Προσθέτουμε τα σοταρισμένα μανιτάρια μέσα και προσθέτουμε επιπλέον αλάτι, πιπέρι, ρίγανη.
- Συμπληρώνουμε με τα κασέρια και τέλος με το αλεύρι.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά και στρώνουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40-45 λεπτά και αποσύρουμε.
- Σερβίρουμε με λαχανικά ή σαλάτα.
DILET
Κάθε κομμάτι αποδίδει 110 θερμίδες και τουλάχιστον 11 γραμμάρια πρωτεΐνης.
Είναι vegetaian και gluten free αν χρησιμοποιήσετε αλεύρι βρόμης.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κι άλλα υλικά μέσα όπως πιπεριές ή κρεμμυδάκι φρέσκο.
Μπορείτε να το καταναλώσετε ως σνακ ή ακόμη και ως κύριο γεύμα με σαλάτα!
Καλή απόλαυση!